Puustila oli vielä vuosikymmeniä sitten maatila, jossa kasvatettiin sikoja ja viljeltiin viljaa. Kun Tahkon alue alkoi kehittyä ja alueelle kaavailtiin rakennettavaksi ensimmäistä golfkenttää, ei maatilan pitäminen keskellä Tahkon ydintä tuntunut Puustilan neljännen sukupolven isännän Hannun mielestä enää järkevältä. Hannu pohti, voisiko Puustilan maat mahdollisesti muuttaa majoituskäyttöön. Näin syntyi ajatus Puustila Golf & Skistä, ja vuonna 2001 valmistuikin Puustila Golf & Skin ensimmäinen majoituskäyttöön suunniteltu paritalo Puustila A ja B, joka rakennettiin maatilan aikaisen päärakennuksen tilalle vanhan talon runkoa hyödyntäen historiaa kunnioittaen.

Puustila Golf & Ski tarjoaa vierailleen laadukasta, vaivatonta ja monipuolista majoitusta 13 eri huoneisto- ja mökkikohteessa. Majoituskohteemme sijaitsevat upeissa luonnonläheisissä maisemissa aivan Tahkon ytimessä. Sekä Tahkon palvelut että erilaiset harrastusmahdollisuudet sijaitsevat vain kävelymatkan päässä.

Tänä päivänä Puustila Golf & Ski toimii jo viidennessä sukupolvessa, sillä Hannun poika Veli-Matti on astunut mukaan yrityksen toimintaan alkuvuodesta 2020.

Tulevaisuudessa tarjoamme edelleen laadukasta majoitusta aivan kuten olemme tehneet tähänkin asti, mutta haluamme kiinnittää erityistä huomiota vastuullisuuteen ja ekologisuuteen, jotta ympärillä oleva luontomme säilyisi yhtä monimuotoisena myös tuleville sukupolville. Tästä osoituksena aloimme rakentamaan yrityksellemme Ekokompassi-ympäristöjärjestelmää vuoden 2020 alussa ja saimme sertifikaatin käyttöömme syyskuussa 2021 ja Sustainable Travel Finland - merkin lokakuussa 2022.  Olemme myös mukana muiden Tahkon yritysten kanssa Sustainable Tahko -hankkeessa, jossa pyritään saamaan Tahkolle alueena Sustainable Travel Finland -merkki vuoteen 2024 mennessä.